Jafuri în locuinţe din Alba Iulia. Bărbat reţinut pentru 12 furturi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre suspecţi a fost reţinut pentru 24 de ore
Unul dintre suspecţi a fost reţinut pentru 24 de ore

Unul dintre hoţii care au jefuit în ultimele luni 12 locuinţe din Alba Iulia a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti.

În urma percheziţiilor care au avut loc miercuri, 10 noiembrie 2021, la persoane bănuite de furturi din locuinţe, au fost identificate şi ridicate bijuterii, bani, telefoane mobile, scule electrice, electrocasnice şi băuturi alcoolice.

Trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei, iar faţă de un bărbat, din Ocna Mureş, a fost luată măsura reţinerii.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 noiembrie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au efectuat 5 percheziţii, toate în judeţul Alba, la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuinţe.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că în cursul anului 2021, prin forţarea sistemelor de închidere, ar fi pătruns în 12 locuinţe şi ar fi sustras bunuri, în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor, au fost identificate şi indisponibilizate bijuterii, bani, telefoane mobile, scule electrice, electrocasnice şi băuturi alcoolice, în legătură cu care există suspiciunea că provin din furturi.

Trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei, iar faţă de un bărbat, de 40 de ani, din Ocna Mureş, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi, 11 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Vă mai recomandăm:

 

Palatul Princiar vechi de 400 de ani şi sediu al unui muzeu de istorie, retrocedat Eparhiei Reformate din Ardeal

 

Oraşul din Transilvania unde fiecare familie avea un ceferist. Aici e un muzeu original amenajat în aer liber FOTO

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite