Incendiu de vegetaţie în Alba cu pericol de propagare la o biserică, un cămin cultural şi locuinţe FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu puternic la 10 kilometri de Alba Iulia. Foto: ISU Alba
Incendiu puternic la 10 kilometri de Alba Iulia. Foto: ISU Alba

Caminul cultural, o biserică şi mai multe locuinţe aflate la circa 10 kilometri de Alba Iulia sunt în pericol de a lua foc, din cauza unor incendii de vegetaţie provocate joi, 24 martie.

Potrivit ISU Alba, în jurul 10.30, pompierii din Sebeş alături de voluntarii din Vinţu de Jos, intervin pentru localizarea şi stingerea unor incendii de vegetaţie uscată în localitatea Vinţu de Jos.

Pentru localizarea focului acţionează peste 50 de pompieri şi voluntari.

Incendiile de vegetaţie se manifestă în satul Vurpăr, cu pericole de propagare la caminul cultural si biserica din Vurpăr, respectiv în zona Paraului lui Mihai, cu pericol de propagare la locuinţe.

Pompierii au intervenit şi joi, 24 martie, timp de mai multe ore, pentru a stinge un incendiu produs tot în zona satului Vurpăr. După efectuarea evaluării s-a constatat faptul că au ars aproximativ 10 ha vegetaţie uscată şi 3 ha litieră de pădure. Focul a fost stins miercuri seara, în jurul orei 20.00.

incendiu alba

Revenim cu detalii.

Vă mai recomandăm:

 

Comisar şef judecat pentru fals şi uz de fals. Cum a vrut să scape doi afacerişti acuzaţi de violare de domiciliu

 

Gara monumentală din Transilvania, veche de peste 100 de ani, lăsată în paragină. Aici a murit stegarul Marii Unirii, Ioan Arion FOTO

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite