Femeie în vârstă de 71 de ani, vindecată de COVID 19 la Spitalul din Alba Iulia. A fost externată şi va fi monitorizată acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laboratorul Spitalului Judeţean Alba
Laboratorul Spitalului Judeţean Alba

O femeie în vârstă de 71 de ani, îngrijită în cadrul secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, s-a vindecat de COVID-19.

Potrivit unei informări a Spitalului Judeţean, acienta a fost externată marţi, 21 aprilie, după ce rezultatele a două teste, efectuate luni şi marţi în cadrul laboratorului propriu al SJU Alba Iulia, au ieşit negative.

Starea de sănătate a femeii va fi monitorizată, la domiciliu, de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Alba. Acesta este al 11-lea caz diagnosticat cu COVID-19, tratat în cadrul SJU Alba Iulia, şi declarat vindecat.

În prezent, în cadrul secţiei de boli infecţioase din cadrul SJU Alba Iulia, special amenajată pentru tratarea şi îngrijirea pacienţilor bolnavi de COVID-19, mai sunt internaţi 11 pacienţi pozitivi. În total, în Alba, s-au vindecat 38 de persoane, reprezentând un procent de aproape 23% din totalul persoanelor testate pozitiv.

SJU Alba Iulia este unitate medicală aflată în linia întâi în ceea ce priveşte tratarea, diagnosticarea şi îngrijirea cazurilor de COVID-19. Au mai fost externaţi pacienţi vindecaţi de noul coronavirus la Spitalul Municipal Blaj şi la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite