Femeie de doar 32 de ani, decedată după ce s-a infectat cu COVID-19. Suferea şi de alte boli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost internată la secţia ATI a spitalului din Alba Iulia
Femeia a fost internată la secţia ATI a spitalului din Alba Iulia

O femeie de 32 de ani din judeţul Alba, confirmată cu COVID-19, a decedat în data de 9 februarie la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia.

Tânăra era din oraşul  Zlatna şi a fost confirmată pozitiv cu COVID-19, în data de 23 ianuarie.

Prima dată a fost internată la spitalul din Cugir, iar după o perioadă de timp a fost transferată la Spitalul Judeţean din Alba Iulia. Aceasta avea fibroză pulmonară, hipertensiune şi astm bronşic.

De asemenea, alte două femei cu vârste asemănătoare, o tânără de 30 de ani din Galaţi (30 de ani) şi una de 34 de ani din Bihor au decedat în ultimele 24 de ore.

În Alba, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 75 de cazuri noi COVID-19, potrivit datelor transmise de DSP Alba, miercuri, 10 februarie. De la începutul pandemiei, în judeţul Alba, au fost raportate 14.518 îmbolnăviri.

Potrivit DSP Alba, până în prezent 13.227 persoane au fost declarate vindecate şi s-au înregistrat 387 decese. Marţi, în Alba au fost prelucrate 568 probe, (184 de probe la DSP si 382 la SJU). Numărul total de teste efectuate până în prezent în judeţ a ajuns la 161.820.

 

Peste 17.000 de persoane au fost vaccinate

De asemenea, de la începutul campaniei de vaccinare până în prezent, în judeţul Alba au fost imunizate peste 17.400 de persoane, fiind înregistrate în total 37 de reacţii adverse minore şi moderate, au transmis miercuri reprezentanţii DSP Alba. 

Potrivit DSP Alba, în perioada 4 ianuarie – 9 februarie 2021, în judeţ au fost imunizate în total 17.444 de persoane, din care 12.908 cu prima doză şi 4536 cu rapel. Au fost înregistrate în total 37 de reacţii adverse minore şi moderate (reacţii locale, cefalee, mialgii, febră) şi doar 2 doze pierdute (la începutul campaniei).

Vă mai recomandăm şi:

 

Bătălie dură pentru milioanele de euro din transportul local din Alba Iulia. Conflict între primar şi firma care a obţinut contractul

 

Cele mai profitabile trasee de transport din Alba, scoase la licitaţie. Începe disputa pentru milioanele de euro

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite