Cine este tânărul de 26 de ani decedat nevinovat în accidentul de pe DN1. Circula cu peste 100 de km pe oră şi a intrat într-un camion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul decedat în tragicul accident de pe DN1
Tânărul decedat în tragicul accident de pe DN1

Şoferul de 26 de ani decedat miercuri seara într-un accident pe DN1, în Alba, se numeşte Florea Daniel şi era originar din Aiud, însă locuia de mai mulţi ani în Germania.

Tânărul se afla la volanul unui Audi A5 şi circula dinspre Alba Iulia spre Aiud. În zona unei societăţi comerciale din Oiejdea, unc amion a ieşit în faţa autoturismului condus de tânăr, iar acesta nu a mai putut evita accidentul.

Daniel Florea era stabilit în Germania şi se afla în vacanţă în România. Prietenii au rămas şocaţi la aflarea veştii privind moarta sa şi au postat, pe pagina sa de Facebook, zeci de mesaje de condoleanţe. 

Nivelul de distrugere al autoturismului arată faptul că acesta a vea o viteză cu mult peste 100 de km pe oră. În zona respectivă viteza maximă este limitată la 70 km pe oră.

Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 58 de ani din Teiuş, judeţul Alba, în timp ce a condus un camion marca Mercedes, la intersecţia dintre accesul rutier spre o societate comercială şi DN 1, a pătruns pe drumul naţional şi nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus din direcţia Alba IuIia -Teiuş de către un tânăr de 26 de ani, din Aiud, intrând în coliziune cu acesta.

Imagine indisponibilă

În urma accidentului şoferul autoturismului a decedat. Şoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Este cercetat pentru ucidere din culpă. Circulaţia auto a fost blocată în zonă, pe DN1, timp de circa două ore.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite