Cel mai mare producător de ambulanţe din Europa de Est va deschide o unitate de producţie la Aiud

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deltamend urmează să deschidă o unitate de producţie la Aiud
Deltamend urmează să deschidă o unitate de producţie la Aiud

Cel mai mare producător de ambulanţe şi vehicule pentru invervenţii speciale din Europa de Est va deschide o unitate de producţie la Aiud.

Investitorul este Deltamed, iar reprezentaţii primăriei susţin că  au indicat firmei trei posibile locaţii pentru amenajarea halei de construcţii.

Lucrările de ridicare a halei vor începe anul acesta şi mai mult de atât, producătorul îşi doreşte ca tot în acest an să începă şi procesul de producţie. Pentru început vor fi disponibile 40 de locuri de muncă în cadrul halei din Aiud.

Deltamed este la acest moment cel mai mare producator de ambulanţe şi vehicule pentru intervenţie specială din Europa de Est, fiind o companie cu capital 100% românesc

”Astăzi, vă putem anunţa cu bucurie lansarea unui proiect amplu desfăşurat alături de Deltamed – cel mai mare producător de ambulanţe şi vehicule pentru intervenţie specială din Europa de Est, ce se va concretiza prin inaugurarea unei noi unităţi de producţie în Aiud.

Astfel, planurile noastre de dezvoltare a municipiului, de sustenabilitate şi responsabilizare ecologică, cât şi de recreare a condiţiilor optime de creştere industrială, şi-au găsit un partener de încredere şi un facilitator serios de oportunităţi pentru forţa de muncă locală.

Vă invităm la o întâlnire cu reprezentanţii companiei – în data de 17 iulie 2021, între orele 09:00 – 16:00, în parcarea de pe strada Cuza Vodă, zona Primăriei Aiud pentru a participa la o expoziţie a unora dintre principalele vehicule speciale pe care aceştia le realizează, a le adresa orice întrebare consideraţi oportună şi a vă manifesta un eventual interes de includere în procesul de recrutare ce urmează să înceapă la nivel local”, au scris reprezentaţii primăriei Aiud pe Facebook.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Şi-a regăsit fraţii după 26 de ani de la despărţire. Povestea Mariei, tânăra adoptată în SUA la vârsta de 2 ani

Povestea lui Vetălău, strănepotul văduvei care l-a inspirat pe Agârbiceanu în cunoscuta nuvelă Fefeleaga FOTO

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite