„Cazacu“ din gruparea talibanilor de la Cugir reţinut de poliţie. Era dat în urmărire pentru tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Alba au identificat şi reţinut încă un membru al grupării bătăuşilor din Cugir formată din 28 de persoane judecate pentru tentativă de omor. Este vorba despre Gabriel Cristea zis „Cazacu”.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost identificat în 6 septembrie 2012. „Cristea Gabriel figura ca urmărit național și internațional în baza mandatului de arestare prevetivă, emis în lipsă de Tribunalul Alba, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se afirmă într-un comunicat al IPJ Alba.

„Cazacu” a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Alba,  urmând ca în cursul zilei de vineri, 07.09.2012, să fie prezentat Tribunalului Alba în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă. În urmă cu o săptămână a mai fost reţinut un membru al grupării dat în urmărire internaţională: Bacrău Dorin Florin zis Gheza. În prezent mai sunt urmăriţi doi inculpaţi: Vaşarhelean Graţian Ioan şi Ponivescu Anton Flaviu zis Mami.

Dosarul se află în faza avansată de judecată la Tribunalul Alba. Până acum au fost audiaţi inculpaţii reţinuţi până la acest moment, părţile vătămate şi martorii. 28 de persoane sunt acuzate de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi tentativă de omor calificat şi deosebit de grav. Victimele bătăuşilor sunt doi bărbaţi din Orăştie, foşti oameni de pază la discoteca Wake Up din Cugir. Scandalul a avut loc în aprilie 2011.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite