Baschetbalistele Universităţii din Alba Iulia au câştigat pe teren propriu la o diferenţă de 60 de puncte

0
0

Victoria echipei din Alba Iulia este cel de-al patrulea  succes înregistrat în acest sezon, în cele cinci etape din campionatul naţional de baschet feminin,  Divizia A.

Echipa universitară a învins sâmbătă, fără probleme, scor 100-40 (28-16, 31-4, 23-9, 18-11), pe CSM Oradea, în urma unei partide dominate autoritar.

Meciul de la Alba Iulia  a fost la discreţia gazdelor, care şi-au arătat valoarea net superioară şi au reuşit să câştige fără probleme, la diferenţe clare, toate cele patru sferturi. Cel mai sever sfert pentru formaţia vizitatoare a fost cel de-al doilea, care s-a încheiat cu scorul de 31-4 pentru CSU, care a intrat astfel la pauză cu un avans de 39 de puncte. Până la final diferenţa pe tabelă nu a făcut decât să crească, iar scorul a indicat 100-40. Este cel doilea meci între cele două combatante, în care CSU reuşeste să atingă limita celor 100 de puncte, după ce sezonul precedent a trecut de orădence pe teren propriu, cu 132-40.

Patru din cinci partide câştigate

„A fost un meci câştigat uşor, practic un antrenament cu public, în care am încercat să experimentez mai multe lucruri, să introduc în teren toate jucătoarele vacante şi să le păstrez concentrate pentru partidele grele ce vor urma. Am încercat să odihnesc jucătoarele titulare şi să le las să joace pe cele care au intrat în teren mai puţin partidele precedente. E important că avem şi partide mai lejere, în care putem să exersăm anumite lucruri. Sunt mulţumit că nu avem probleme în a câştiga astfel de meciuri“, apreciază Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia.

Cea mai eficientă jucătoarea a partidei a fost Chastity Reed, de la CSU Alba Iulia, care a reuşit 18 puncte, 12 recuperări, 2 pase decisive şi 6 intercepţii, pentru un coeficient de eficienţă de 33 de unităţi. Pentru CSU Alba Iulia a fost cel de-al patrulea succes stagional, în cele cinci etape scurse din actualul sezon competiţional, singura înfrângere suferită a fost în partida cu campioana ICIM Arad.

Statistică CSU Alba Iulia: Chastity Reed - 18 puncte, 12 recuperări şi 2 pase decisive, Breanna Salley - 16 puncte, 2 recuperări şi o pasă decisivă, Sasa Cadjo - 14 puncte şi 3 recuperări, Jovana Vukoje - 13 puncte, 2 recuperări şi 3 pase decisive, Larisa Toma - 9 puncte, 9 recuperări şi o pasă decisivă, Ildiko Nagy - 9 puncte, 3 recuperări şi o pasă decisivă, Alexandra Uiuiu - 9 puncte, 5 recuperări şi 2 pase decisive, Tiffany Brown - 8 puncte şi două recuperări, Annemarie Părău - 4 puncte, 2 recuperări şi 5 pase decisive şi Sica Cuzic - 2 recuperări şi 3 pase decisive.

          

Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite