Baschetbalistele din Alba Iulia s-au impus la Tîrgu Mureş. Este a treia victorie consecutivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhiva
Foto Arhiva

Studentele din Alba Iulia au învins în deplasare baschetbalistele de la Nova VitaTîrgu Mureş. Partida a fost dominată de CS Universitatea care a pierdut doar ultimul sfert al partidei.

Studentele de la echipa de  baschet CS Universitatea din Alba Iulia au jucat sâmbătă, 15 octombrie, în deplasare la Tîrgu Mureş, cu Nova Vita din localitate.

„Un joc nebun“

Echipa din Alba Iulia, pregătită de cehul Tomas Bilek s-a impus  în faţa formaţiei din Mureş cu scorul de 64 - 56. Scorul pe sferturi: 17 -17, 8-13, 7-11, 24-23.

Cele mai bune marcatoare de la CS Universitatea Alba Iulia au fost: Nadia Parker,cu 21 de puncte,15 recuperări și 3 pase decisive, Brianna Sally,cu 16 de puncte,2 recuperări și 3 pase decisive și Taneisha Harrison, cu 9 puncte,4 recuperări și 3 pase decisive.

„Un joc nebun“, așa a caracterizat antrenorul ceh Thomas Bilek evoluția studentelor din Alba Iulia. „Studentele au controlat jocul în primele trei sferturi. Apoi, au făcut niște greșeli în atac și le-au lăsat pe adversare să intre în joc. Am avut niște probleme, dar s-a văzut că echipa este puternică mental.Suntem mulțumiți că am câștigat“, a concluzionat antrenorul.

CS Universitatea a depășit în primele două partide din sezon pe Sportul Studențesc (scor 85-70) și BCM Danzio Timișoara (scor 76-61).

În etapa următoare  a competiţiei naţionale în care sunt înscrise 16 echipe, formaţia din Alba Iulia va juca acasă, cu Politehnica Iași, miercuri, 19 octombrie, de la ora 17.00.



 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite