Alba: Un bărbat a murit strivit de utilajul forestier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Lupşa a murit strivit de utilajul forestier după ce acesta s-a răsturnat într-un pârâu. Accidentul s-a petrecut ieri după amiază în locul numit Pârâul Rece din localitate.

La locul respectiv poliţiştii au stabilit că R.V., de 36 de ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea utilajul forestier, tracta un buştean de esenţă răşinoasă, care în timpul mersului s-a rostogolit peste acostamentul drumului forestier, producând răsturnarea utilajului. În timpul răsturnării, utilajul a acroşat o cioată de aproximativ un metru, care a perforat cabina, strivindu-l pe conducătorul acestuia, care  a rămas încarcerat. Bărbatul efectua lucrări de exploatare a materialului lemnos în interes personal.

În urma intervenţiei reprezentanţilor ISU, Unirea Alba, Garda de Intervenţie Câmpeni, conducătorul auto a fost descarcerat şi scos din cabina utilajului, iar personalul medical a constatat decesul acestuia.  

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Câmpeni în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite