Alba Iulia: Directorul adjunct de la Finanţe în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel. Ioan Dobra rămâne în arest (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul adjunct al Direcţiei de Finanţe Publice Alba, Ioan Dobra, suspendat din funcţie după ce a fost arestat preventiv în dosarul „Pomponio“, va fi prezent joi în faţa judecătorilor Curţii de Apel în încercarea de a obţine eliberarea provizorie sub control judiciar.

UPDATE: Judecătorii Curţii de Apel nu au admis cererea de eliberare sub control judiciar formulată de fostul director adjunct de la Finanţe Ioan Dobra. Prin urmare, acesta va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv.

Şedinţa de judecată este programată pentru ora 15.00. Miercuri, aceeaşi instanţă a respins cererile similare formulate de doi dintre subordonaţii lui Dobra arestaţi preventiv în acelaşi dosar, Ioan Mihail Sârbu şi Ioan Dănuţ Ispas. Dobra este acuzat că a sprijinit grupul infracţional de la firma Pomponio, dar şi de conflict de interese. Vineri, pe masa judecătorilor se va afla şi cererea similară formulată de Dorin Conţan, şef de serviciu la Finanţe.

Mandatele de arest preventiv ale celor patru angajaţi de la Finanţe au fost prelungite cu 30 de zile, săptămâna trecută, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Iniţial, Curtea de Apel Alba Iulia a decis eliberarea acestora din arest.

În acelaşi dosar mai sunt cercetaţi în libertate alţi doi funcţionari de la DGFP Alba, patronul de la Pomponio Luca Anversa, directorul firmei Cosmin Limbean şi două angajate ale societăţii.

alba.adevarul.ro vă va ţine la curent în legătură cu decizia Curţii de Apel.

Directorul adjunct de la Finanţe şi trei inspectori fiscali au fost arestaţi preventiv. Sunt acuzaţi că au sprijinit un grup infracţional (VIDEO)

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite