VIDEO Un elefant de mare a ieşit la plimbare într-un oraş brazilian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mamiferul a ieşit din Oceanul Altantic pentru o plimbare de 90 de minute FOTO Balneario Camboriu police/jornaldamidia.com.br
Mamiferul a ieşit din Oceanul Altantic pentru o plimbare de 90 de minute FOTO Balneario Camboriu police/jornaldamidia.com.br

Un elefant de mare a blocat traficul vreme de două ore într-un oraş din Brazilia după ce a ieşit la o plimbare. Mamiferul a avut însă grijă să traverseze strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Cu mişcările sale legănate, elefantul de mare cu o greutate estimată la peste o jumătate de tonă a ieşit sâmbătă după-amiază la o plimbare în oraşul brazilian Balneario Camboriu, scrie publicaţia „Daily Mail“. 

Mamiferul a blocat timp de două ore una dintre cele mai aglomerate străzi ale oraşului, dar a avut grijă să traverseze pe trecerea de pietoni, spre încântarea localnicilor şi turiştilor, care l-au fotografiat şi filmat.

Pentru a-i menţine elefantului pielea umedă, poliţiştii şi pompierii au aruncat în permanenţă apă pe el. După o plimbare de 90 de minute, mamiferul s-a întors, în cele din urmă, în apele Atlanticului. 

Nu se ştie de ce a ieşit din ocean, în condiţiile în care elefanţii de mare stau în cea mai mare parte a timpului în apă şi ies pe uscat doar pentru a se împerechea. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite