VIDEO Amelia Antoniu: "Îmi este dor de toţi. Săracii de ei. Eu am rezistat doar datorită lor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" Amelia Antoniu a declarat, marţi, în primul interviu acordat după ce a ieşit din comă, pentru Pro TV, că a rezistat doar datorită celor care au fost lângă ea, s-au rugat şi au ajutat-o.

Amelia Antoniu nu mai depinde de aparate şi a fost mutată într-o rezervă a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde poate fi vizitată de cei dragi, care i-au adus, printre altele, multe CD-uri cu muzică clasică. Peste câteva zile Amelia va fi mutată în altă secţie, relatează Pro TV.

Mai citiţi şi:

Managerii de spitale: "Am fost obligaţi să ascundem bolile!"

Deutsche Welle: Spitalele din România, perpetuum-ul groazei

Cu avionul, direct în sala de operaţii/ Bebeluş salvat de la moarte printr-o operaţiune-şoc GALERIE FOTO

Amelia Antoniu a spus, în interviul pentru Pro TV, că îi este dor de scenă. "Îmi este dor de toţi. Săracii de ei. Eu am rezistat doar datorită lor, datorită celor care au fost lângă mine şi s-au rugat şi m-au ajutat", a adăugat prim-solista Teatrului de Operetă.

Mama prim-solistei a precizat că Amelia Antoniu ştie că a fost într-o stare gravă şi că este de peste o săptămână la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. "In afară de plămâni au fost afectate toate organele importante. Aproape ca am avut convigerea că o să-mi pierd fiica",a adăugat mama prim-solistei.

Amelia Antoniu respiră fără aparate, însă starea Roxanei Preda este în continuare foarte gravă, fiind în şoc toxico-septic.

Conform Mediafax, Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" Amelia Antoniu (36 de ani) şi Alice Roxana Preda (35 de ani) au fost duse de la Spitalul CF 2 la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti în urmă cu o săptămână, în stare foarte gravă, cu probleme respiratorii. Cele două au făcut şoc septic în urma unor intervenţii chirurgicale minore la care au fost supuse în Spitalul CF2, administrat de Ministerul Transporturilor.

Primul interviu cu Amelia Antoniu, cantareata de la Opereta!

StirileProTV.ro

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite