UPDATE Toate regiunile au ieşit de sub incidenţa codului galben de ploi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avertizare cod galben de ploi pentru mai multe judeţe din ţară FOTO Adevărul
Avertizare cod galben de ploi pentru mai multe judeţe din ţară FOTO Adevărul

Deşi vremea se va menţine caldă în toată ţara şi în weekend, ploile ne dau încă de furcă, astfel că meteorologii au emis cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din ţară, însă toate judeţele au ieşit de sub incidenţa avertizării la ora 19.30.

UPDATE 18.01 Meteorologii au emis o nouă avertizare meterologică tip cod galben, valabilă până la 19.30, pentru jumătatea de vest a judeţului Suceava, inclusiv localităţile Rădăuţi, Solca, Gura Humorului, Stulpicani. În plus, jumătatea de nord-vest a judeţului Neamţ, inclusiv localităţile Pipirig, Fărcaşa, Poiana Teiului, Agapia şi Vânători-Neamţ, se va afla sub incidenţa codului galben până la 19.30.

Nord-estul judeţului Bistriţa-Năsăud, mai ales în zona localităţilor Sant, Rodna, Maieru, Magura Ilvei, Lunca Ilvei, vor cădea averse însoţite de descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii şi intensificăr de scurtă durată ale vântului. Această regiune se va afla sub incidenţa codului galben de ploi până la 17.30. Cantitatea de precipitaţii ar putea ajunge şi la 35 de litri pe metru pătrat.

În plus, zona de munte a judeţului Suceava, inclusiv localităţile Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, precum şi zona de munte a judeţelor Neamţ şi Bacău se vor afla sub avertizare de cod galben de ploi până la ora 18.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite