Un preot român îndeamnă la vaccinarea anti-COVID-19: S-a înlocuit frica de boală cu frica de vaccin. Noi, preoţii, ar trebui să înţelegem care ne e locul | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursă foto: captură Youtube
Sursă foto: captură Youtube

Preotul Patriciu Vlaicu este de părere că „S-a înlocuit frica de boală, frica de virus cu frica de vaccin”, punctând faptul că „noi, preoţii, ar trebui să înţelegem care ne este locul”.

Preotul Patriciu Vlaicu, parohul comunităţii „Sfântul Nicolae” din Bruxelles, a reiterat într-un mesaj video importanţa vaccinului anticoronavirus şi a reamint când de influenţaţi sunt oamenii în ceea ce priveşte imunizarea. 

„S-a înlocuit frica de boală, frica de virus cu frica de vaccin. Noi, preoţii, ar trebui să înţelegem care ne este locul, ce ştim şi lucrurile în care ar trebui să fim mai reţinuţi. Eu aş asemăna acest vaccin cu o vestă antiglonţ pe care o poartă cineva care este expus. Dacă este un glonţ normal, acea vestă te protejează sută la sută.

Să îndemni oamenii să nu se vaccineze în zilele noastre este cum ai îndemna oamenii care sunt expunţi gloanţelor să nu poarte vestă antiglonţ pentru că am auzit noi că se şi moare cu vestă. Vaccinul este o şansă şi orice formă de descurajare a celor ce au dorinţa de a se vaccina este păcat, este ca şi cum descurajezi oamenii de pe front să lupte.

Să nu uităm că sistemul imunitar nu este inventat de către medici, ci de Dumnezeu”, este mesajul preotului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite