Un constructor a distrus o casă la care a muncit în timp ce proprietarul era în concediu. De la ce au pornit neînţelegerile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vecinii sunt foarte nemulţumiţi de cele întâmplate, deoarece constructorul a distrus şi trotuarul din zonă în urma acestor demolărI FOTO: LeicestershireLive
Vecinii sunt foarte nemulţumiţi de cele întâmplate, deoarece constructorul a distrus şi trotuarul din zonă în urma acestor demolărI FOTO: LeicestershireLive

Un constructor din Leicester, Marea Britanie a distrus o casă la care muncit, în timp ce familia care locuia acolo era plecată în vacanţă. Casa care se află într-o zonă foarte bună a oraşului, unde preţul mediu pentru o locuinţă sare de 540.000 de lire (aproximativ 600.000 de euro), a fost grav avariată.

Proprietarul, care a cumpărat casa anul trecut, a spus pentru LeicestershireLive că el şi constructorul care lucrase la casă aveau o dispută cu privire la bani.

„Am cumpărat casa anul trecut. Constructorul a început lucrările în februarie, pentru că ne-am dorit o extindere a spaţiului. Am vrut un etaj în plus, un acoperiş nou şi instalaţii noi, din materiale ecologice. Din păcate, am ales cel mai rău constructor", a spus proprietarul casei pentru sursa citată.

Bărbatul a explicat că, după ce a refuzat să îi plătească constructorului 3.500 de lire (aproximativ 4.000 de euro), acesta a plecat fără să finalizeze lucrările, iar schela a fost apoi recuperată de companie.

„Plecasem în vacanţă eram la 250 de kilometri de casă casă când s-a întâmplat totul. Am anunţat poliţia”, a explicat bărbatul, nemulţumit, dar care nu s-a întors încă în vacanţă.

Pe de altă parte şi vecinii sunt foarte nemulţumiţi de cele întâmplate, deoarece constructorul a distrus şi trotuarul din zonă în urma acestor demolări.

Proprietarul a declarat pentru sursa citată că va contacta Consiliul municipal Leicester cu privire la trotuar abia când se va întoarce acasă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite