Un angajat de la o companie farmaceutică acuză Ministerul Sănătăţii că a refuzat să primeasă medicamente pentru victimele din Colectiv: Ne-au zis să mergem acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a postat pe Facebook un mesaj pe care l-a primit sâmbătă de la un angajat din cadrul unei companii, membră a Asociaţiei Internaţionale a Producătorilor Internaţionali de Medicamente (ARPIM). Funcţionarul a afirmat că Ministerul Sănătăţii şi Agenţia Naţională a Medicamentului (ANM) au refuzat ajutorul companiilor farmaceutice pentru victimele din Colectiv.

Redăm mai jos un pasaj din postarea lui Vlad Voiculescu

„<<Duminică, a doua zi după Colectiv, toate companiile farma din ARPIM s-au strâns şi au pus la cale un plan de ajutorare a spitalelor care tratau pacientii din Colectiv. Compania la care lucram a vrut să doneze ... şi ..., care lipseau cu desăvârşire din spitale şi pentru care se urla pe toate canalele de comunicare. Am fost refuzaţi. Nu se fac donaţii. Şi să stăm liniştiţi, să nu tulburam apele. Şi nu, asta nu e o declaraţie oficială din partea companiei, sunt eu, persoana fizică, din întamplare cunoscător al situaţiei. Plângeau colegii mei de jale şi de neputinţa. Să te duci la ANM şi la minister şi să ţi se zică du-te acasă, nu tulbura apele cu donaţiile tale. Şi n-am fost singura companie refuzată>>>.

Am primit mesajul de mai sus ieri. Am cerut acordul să îl public şi l-am primit, cu rugămintea de a nu scrie numele medicamentelor, pentru a nu fi recunoscută compania. Nu ar fi de altfel prima dată când mai marii partidului se răzbună pe cei care au curajul să rostească adevărul“, a scris Vlad Voiculescu pe profiul său de Facebook.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite