Protestele din Piața Universității continuă: oamenii au ocupat carosabilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
200 de protestatari în Piața Universității | Foto: mediafax.ro
200 de protestatari în Piața Universității | Foto: mediafax.ro

Protestatarii care participă, în această seară, la un miting anti-Băsescu în Piaţa Universităţii din Capitală au ocupat carosabilul și au blocat traficul pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Participanţii la miting, aproxiativ 200, s-au adunat pe trotuarul dinspre Teatrul Naţional, de unde, în jurul orei 21.15, s-au mutat pe carosabil.
Ei scandează "Jos Băsescu!" şi agită pancarte cu mesaje contra preşedintelui suspendat, dar şi a judecătorilor Curţii Constituţionale care au invalidat referendumul privind demiterea lui Traian Băsescu.

Traficul rutier în zonă este deviat pe bulevardul Carol şi pe strada Batiştei, au precizat, pentru MEDIAFAX, oficiali ai Poliţiei Rutiere.

În zonă se află şi jandarmi, până la ora transmiterii acestei ştiri neînregistrându-se incidente.

Câteva sute de oameni au protestat la Universitate şi ieri, după aflarea deciziei CCR referitoare la referendum. Şi atunci, participanţii la miting au ocupat temporar carosabilul, în cursul serii, după ce au dărâmat gardurile de la marginea trotuarului.

Tot marţi, câteva zeci de susţinători ai lui Traian Băsescu s-au adunat în Piaţa Victoriei şi au protestat contra guvernului şi a premierului Victor Ponta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite