O pisicuţă cu patru urechi a devenit virală pe Instagram FOTO, VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aspectul ei este neobişnuit, dar Canis a spus că Midas a fost verificat de un veterinar şi că aude perfect Foto: Instagram
Aspectul ei este neobişnuit, dar Canis a spus că Midas a fost verificat de un veterinar şi că aude perfect Foto: Instagram

Midas, un pisoi cenuşiu adoptat din Turcia, care s-a născut cu două perechi de urechi face furori pe Instagram unde doar în patru săptămâni a adunat circa 19.300 de urmăritori. Felina are şi doi prieteni buni alături de care apare îmbrăţişată în unele poze sau filmulteţe, mai exact doi Golden Retrieveri - Suzy, 12 ani şi Zeyno, 14,5 ani.

O pisică adorabilă născută cu două perechi de urechi face valuri pe Instagram şi atrage mii de fani. Pisicuţa, pe nume Midas, provine din Turcia şi are deja 19.300 de urmăritori pe Instagram, iar „contul are doar trei săptămâni”, a declarat stăpâna ei, Canis Dosemeci, pentru FEMAIL, citat de Daily Mail.

Pisicuţa din rasa Albastru de Rusia, în vârstă de patru luni, are patru urechi din cauza unei mutaţii genetice, şi îşi petrece timpul jucându-se, dormind şi îmbrăţişându-se cu cei doi Labradori ai familiei, Suzy, 12 ani, şi Zeyno, 14 ani.

        View this post on Instagram                       A post shared by Midas (@midas_x24)

Oamenii de pe internet au fost total cuceriţi de Midas, care are un petec alb în formă de inimă pe burtă.

Midas a apărut pe Instagram la trei săptămâni după ce a fost adoptată de Canis şi partenerul ei.

Mama ei, care era o pisică fără stăpân, i-a născut pe Midas şi pe cei şase fraţi ai ei într-o grădină care a aparţinut unui prieten al lui Canis, care a luat pisoiul.

Midas are două perechi de urechi – una este formată din urechile ei normale, iar alta, mai mică, care iese în faţă.

Aspectul ei este neobişnuit, dar Canis a spus că Midas a fost verificat de un veterinar şi că aude perfect.

Ea a spus că pisica ei pare sănătoasă, dar va fi supusă unor verificări suplimentare în câteva luni pentru a se asigura că mutaţia genetică nu i-a afectat organismul.

Potrivit imaginilor împărtăşite de proprietarul ei, Midas s-a acomodat foarte bine în noua ei casă.

„Este o pisică foarte jucăuşă. Dar şi foarte prietenoasă”, a spus Canis. „Doarme toată ziua şi este trează toată noaptea. „Îi place să doarmă pe pieptul meu sau pe umăr”, a adăugat proprietarul.

„Îi place să se joace cu fire (avem o mulţime datorită afacerii mele), le fură şi le ascunde pe undeva, iar noi nu reuşim să le găsim niciodată”, a adăugat Canis.

        View this post on Instagram                       A post shared by Midas (@midas_x24)
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite