Mihai Cârciog a fost înmormântat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fondatorul trustului „Expres" şi al ziarului „Evenimentul Zilei", Mihai Cârciog a fost condus ieri pe ultimul drum. Omul de afaceri a fost înmormântat la Cimitirul Iancu-Nou (Bălăneanu) din Capitală, din cartierul Iancului. La procesiune au participat principalii colaboratori ai primului patron importan din presă de după 1989.

Principalele nume care apăreau în primele ziare din 1990 au fost alături de familia lui Mihai Cârciog. Sorin Roşca Stănescu, Cornel Nistorescu şi Mihai Tatulici s-au numărat printre zecii de prieteni ai omului de afaceri care au fost prezenţi la procesiunea de înhumare. Directorul general al Adevărul Holding, Peter L. Imre, a depus o coroană de flori în memoria lui Mihai Cârciog şi a fost alături de familia îndurerată. Mihai Tatulici, fost colaborator al lui Cârciog la Tele 7 abc, a rostit un mic scurt cuvânt de adio: „Cu moartea lui Mihai Cârciog se închide un capitol special al presei româneşti de după 1989. Ne luăm rămas-bun de la naşul nostru".

Fost redactor-şef adjunct la „Evenimentul Zilei", Sorin Roşca Stănescu a regretat că Mihai Cârciog nu a putut fi alături de colectivul „Bulinei roşii", la petrecerea de 19 ani de la fondarea ziarului. „Trebuia să meargă la medici şi nu a venit. Mi-a spus să transmit un mesaj colegilor, având în vedere situaţia în care se găseşte presa românească acum. Le-a transmis jurnaliştilor să aibă încredere în viitor şi să gândească pozitiv", a spus Sorin Roşca Stănescu. Mihai Cârciog s-a stins din viaţă la 12 iunie, la Viena, la vârsta de 70 de ani. 

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite