Meteo: Vremea va continua să se răcească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea nord-atlantică (islandeză) se dezvoltă la locul ei de origine, cu tendinţa de extindere spre sud, până în Europa Centrală şi în nordul Spaniei, iar nucleul de presiune scăzută, desprins din ea, evoluează în nordul Mării Negre.

Totodată, în nordul continentului se dezvoltă un câmp de presiune ridicată pe a cărui parte anterioară continuă să pătrundă aer rece, de origine continental-polară. Şi la noi, presiunea va creşte uşor, iar circulaţia va fi nordică. Aşa că vremea va continua să se răcească. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales în prima parte a zilei, va ploua local în estul ţării. În restul teritoriului, va ploua cu totul izolat, dar în zona înaltă de munte, slabe cantitativ, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau, trecător, ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în nord-vestul şi în centrul ţării şi 22 de grade în sud.

Mâine

Vremea va fi rece pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 11 şi 20 de grade. Cerul va fi temporar noros. Îndeosebi în nordul şi în centrul ţării, trecător, va ploua slab. În zona înaltă de munte, precipitaţiile, slabe, vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

Poimâine

Vremea se va menţine rece, iar cerul va fi temporar noros. Numai pe arii restrânse, îndeosebi în nord, va ploua slab. În zona înaltă de munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite