Mesajul Nicoletei Cîrjan, după ce fostul principe Nicolae a recunoscut copilul pe care îl are cu ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Faceebok Nicoleta Cîrjan
FOTO: Faceebok Nicoleta Cîrjan

Nicoleta Cîrjan, tânăra care a avut o relaţie cu fostul Principe al României a spus că nu s-a îndoit niciodată de rezultatele testului ADN, însă e mâhnită din cauză că mama ei a murit înainte ca Nicolae să îşi recunoască fetiţa.

Într-un final am reuşit să ajungem la un consens şi anume să realizăm testele ADN, doua, aşa cum am cerut eu. Le-am făcut pe amândouă la Bucureşti, la sfârşitul anului trecut. 

Rezultatul a fost pozitiv aşa cum nu m-am îndoit nicio clipă.

Am un singur regret în această privinţă şi anume că mama mea care s-a stins din viaţă în urmă cu patru luni nu a apucat să trăiască această recunoaştere şi totodată curăţarea reputaţiei mele foarte pătată în ultimii ani”, a spus Nicoleta Cîrjan 

Acum, cei doi vor merge la notar pentru a face actele prin care Nicolae devine oficial tatăl fetiţei de trei ani şi trei luni. Apoi, conform legii, trebuie să plătească o pensie de întreţinere până la 18 ani şi chiar mai mult dacă fata va urma cursuri universitare. Se va stabili inclusiv un program de vizite.

Apariţia pe lume a acestui copil a fost, spun apropiaţii familiei regale, motivul pentru care în 2016, fără prea multe explicaţii, Casa Regală a României anunţa că Nicolae este exclus din succesiunea la tron şi îşi pierde titlurile dinastice, decizia fiind luată de Regele Mihai. După ani de incertitudini şi un scandal, care l-a costat locul în familia regală, nepotul Regelui Mihai a recunoscut că este tatăl unei fetiţe, adusă pe lume de o tânără din Braşov.

Testele ADN au confirmat paternitatea fără dubii. Acum, Nicolae se angajează să îi plătească fiicei sale o pensie de întreţinere, cel puţin până la 18 ani. Anunţul a fost făcut de nepotul regelui pe pagina să oficială de Facebook. „În urma insistenţelor mele de a face testul privind stabilirea paternităţii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei.”

Nicolae şi Nicoleta s-au cunoscut în 2015, când nepotul regelui Mihai a organizat un tur al României pe bicicletă pentru promovarea lecturii. Ar fi avut atunci o relaţie scurtă potrivit apropiaţilor.

  

La începutul săptămânii Nicoleta Cîrjan a postat pe Facebook un mesaj despre ce înseamnă pentru ea că fostul Principe şi-a recunoscut copilul. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite