Începe târgul Angajatori de Top: ce noutăţi aduce şi care-s cele mai căutate limbi străine de către companii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

130 de companii îşi expun ofertele vineri şi sâmbătă la târgul de joburi Angajatori de Top care se va derula la Sala Palatului din Capitală. Din totalul de 6.000 de locuri de muncă, 1.100 sunt destinate candidaţilor fără experienţă, arată organizatorii.

Aceştia spun că ediţia din acest an va fi cea mai mare din cele organizate până acum, dat fiind faptul că şi nevoia de recrutare a crescut. „Pentru candidaţii fără experienţă, vor fi deschise peste 1.100 de poziţii în cadrul programelor de internship & trainee. Fie că sunt programe de internship, trainee, management trainee sau stagii de practică, astfel de oportunităţi reprezintă o modalitate de a selecta cei mai buni candidaţi juniori pentru a-i forma şi păstra în companie. În ultimii ani, pentru candidaţii juniori implicarea într-un astfel de program poate face diferenţa între a obţine sau nu un job”, se arată într-un comunicat de presă. 

Printre companiile care vin în premieră la târgul de joburi ce se va desfăşura între orele 10.00 - 17.00 se numără Amazon, SAP, Peek & Cloppenburg, Hootsuite, JW Marriott, Metropolitan, Harman, Winarrow, TTTech, PhotoHotel, Blue Projects, DHL România, Spedition Nullig, MindGeek şi PayPoint. 

Care sunt cele mai căutate limbi străine

În plus, vizitatorii pot testa o serie de tehnologii în premieră la un târg de joburi. Mai mult, cei care doresc, pot lua parte la peste 35 de workshopuri şi conferinţe, din care patru sunt dedicate inovaţiilor în tehnologie. 

„Candidaţii pot obţine gratuit consiliere în carieră. Pentru a avea un CV de nota 10, fără greşeli, vizitatorii pot trece pe la standul CV Experts unde 4 specialişti cu vastă experienţă în recrutare, le vor oferi recomandări cu privire la modalitatea de redactare a CV-ului”, mai arată organizatorii, conform cărora cunoştinţele avansate de limbi străine, îi pot aduce cu un pas mai aproape pe cei care sunt în căutarea unui job.

Printre cele mai căutate limbi străine sunt: germană, franceză, spaniolă, italiană, suedeză, norvegiană, finlandeză şi daneză.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite