Hainele candidaților la prezidențiale, sub lupa designerului Florin Burescu: „Ca politician, trebuie să știi să porți un costum”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că mizează pe discreție sau vor să epateze, candidații la alegerile prezidențiale aleg ținute mai mult sau mai puțin inspirate. Florin Burescu, cunoscut drept designerul vedetelor, i-a pus sub lupă prin intermediul Click! și le-a oferit câteva sugestii.

Elena Lasconi, Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, George Simion, Diana Șoșoacă - Facebook
Elena Lasconi, Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Marcel Ciolacu, George Simion, Diana Șoșoacă - Facebook

Designerul mărturisește că, spre surprinderea lui, unii candidați sunt fără cusur în plan vestimentar, în timp ce alții gafează uneori.

„Nicolae Ciucă are lucruri de brand, dar apariții discrete”

Despre Nicolae Ciucă (57 de ani), senator și candidat PNL la alegerile prezidențiale din 2024, spune că alege haine scumpe, elegante, decente, însă mizează mai mult pe discreție.

„Având o conformație mai robustă, nu poți să jonglezi foarte mult. Merge pe nuanța de bleumarin, e bine, îl avantajează (....). Aparițiile sale sunt mereu foarte discrete. Nici ochelarii și nici tunsoarea nu te duc către zona aceea de o persoană care își dorește să atragă prin ținuta vestimentară sau a stilului (....)”, a menționat Florin Burescu, exclusiv pentru Click!

„Mircea Geoană are accesorii de foarte bună calitate”

Stilistul vestimentar are câteva sfaturi și pentru Mircea Geoană (66 de ani), fost secretar general adjunct în NATO și candidat independent la alegerile prezidențiale 2024:

„Domnul Mircea Geoană ne-a demonstrat, de-a lungul timpului, că știe să poarte un costum, vedem mereu lucruri și accesorii de foarte bună calitate. Ar putea purta și pulovere cu cămași, blugi, tricouri Polo, pantofi casual, îl ajută statura și conformația să se îmbrace și așa, sport”.

„Marcel Ciolacu pune mare accent și pe încălțăminte”

Marcel Ciolacu (56 de ani), prim-ministru al României și candidat PSD la alegerile prezidențiale din 2024, este, de asemenea, foarte elegant, spune Florin Burescu:

„(...) Marcel Ciolacu este om care pune mare accent și pe încălțăminte. E foarte bine, căci privirea se duce în primă fază la pantofi, iar dumnealui poartă de cea mai bună calitate”.

„Elena Lasconi are nevoie de ținute mai sobre, de politician”

Pentru Elena Laconi (52 de ani) , primarul orașului Câmpuluing și candidatul USR la alegerile prezidențiale din 2024, sugerează câteva schimbări:

„Într-adevăr, este destul de atentă, la felul în care apare, este o femeie care încearcă să atragă și prin aspectul fizic. Fiind om de televiziune, știe că partea vizuală este foarte importantă, ar trebuie însă să meargă pe mâna unui stilist, ca să-și adapteze stilul vestimentar noului stil de viață, de om politic. (...) ”.

„Lui George Simion nodul la cravată nu i-a stat niciodată corect”

Despre George Simion (37 de ani), deputat AUR și candidat la alegerile prezidențiale din 2024,  designerul dpune că face progrese, în ultima vreme, privința stilului vestimentar.

„Mai are însă nevoie de oameni care să îl ghideze în alegerea produselor. Nu sunt produse de slabă calitate, însă nu sunt cele mai potrivite și aici mă refer la cămăși, nodul la cravată niciodată nu a stat corect, iar costumul nu are cădere pe el (...)”, spune Florin Burescu

Articolul integral, în Click!

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite