FOTO VIDEO Cioclii dansatori fac atmosferă la înmormântări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cicolii dansatori fac senzaţie la înmormântările din SUA. FOTO Daily Mail
Cicolii dansatori fac senzaţie la înmormântările din SUA. FOTO Daily Mail

Rudele îndurerate care vor să marcheze într-un mod aparte trecerea în nefiinţă a unei persoane dragi pot apela, în SUA, la firme de servicii funerare care pun la dispoziţia doritorilor un grup de cioclii neobişnuiţi, care duc sicriul în paşi de dans.

Spectacolul cu cioclii dansatori, tot mai popular printre afroamericani, este oferit de unele case funerare gratuit, la pachet cu serviciile de înmormântare, pe când alţi furnizori cer până la 1.400 de dolari pentru un asemenea moment. 

Casele funerare John B. Houston din New Jersey şi New York sunt cele care oferă acest tip de servicii încă din 2010, cu show-uri în cadrul cărora opt bărbaţi îmbrăcaţi identitic îşi sincronizează mişcările, în timp ce poartă pe umeri sicriul.

Proprietarul, John Houston, a „furat” această idee de la înmormântarea Lenei Horne, actriţă, cântăreaţă şi dansatoare americană. Houston a apelat la ajutorul antrenorul său pentru a alege opt bărbaţi puternici, potriviţi pentru rolul de „cioclii dansatori”. Aceştia dansează, de obicei, la unison, după o coregrafie special concepută pentru astfel de momente, iar unul dintre ei are rolul de dirijor. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite