FOTO Cum arată parcul de distracţii cu zeci de sculpturi erotice. Este una dintre principalele atracţii turistice din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Coreea de Sud, se află singurul parc ce are ca temă erotismul. Încă de la intrare, vizitatorii rămân uimiţi de sculpturile senzuale, create de absolvenţi ai unei şcoli de arte. De mulţi ani, este destinaţia preferată a coreenilor pentru luna de miere.

Jeju Love Land este un parc tematic care abordează erotismul şi care se află la distanţă de o oră faţă de capitala Seul. După războiul din Coreea (1950-1953), insula a devenit o destinaţie populară pentru luna de miere a cuplurilor datorită climatului cald.

În acea prioadă, multe căsnicii erau aranjate, de aceea insula Jeju a devenit cunoscută şi pentru că este un centru de educaţie sexuală. Vizitatorii trebuie să aibă cel puţin 18 ani, iar părinţii îşi pot lăsa copiii într-o zonă de joacă separată în timp ce ei se pot plimba prin parc. În noiembrie 2004, aiai a fost deschis primul muzeu cu tematică erotică din Coreea.

Citeşte aici cine a creat statuile şi vezi o galerie foto cu sculpturile erotice .

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite