Familie asediată de pisica înfuriată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stăpânul animalului bănuieşte că atitudinea agresivă a mâţei are legătură cu faptul că aceasta a dat naştere recent unui pui. FOTO 123RF
Stăpânul animalului bănuieşte că atitudinea agresivă a mâţei are legătură cu faptul că aceasta a dat naştere recent unui pui. FOTO 123RF

Operatorii serviciului de urgenţe 911 din SUA au fost apelaţi de un bărbat disperat pentru că nu putea să intre în casă din cauza pisicii extrem de agresive.

Mohammed Lokman a povestit că se afla în locuinţă împreună cu soţia când felina l-a zgâriat pe picior şi l-a muşcat din senin. Speriaţi, soţii au ieşit din casă şi timp de patru ore au aşteptat, fără succes, ca animalul să-i lase înauntru. Stăpânul animalului bănuieşte că atitudinea agresivă a mâţei are legătură cu faptul că aceasta a dat naştere recent unui pui, ipoteză confirmată de reprezentanţii unui serviciu de Protecţie a Animalelor.

Cuplul înspăimântat s-a retras în  maşină de teamă că pisica furioasă va ieşi ca să-I atace. Animalul de companie născuse cu o noapte înainte de incident, însă dimineaţa se purtase perfect normal. 

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului i-a sfăuit pe cei doi să nu-şi petreacă noaptea în casă, până când pisica urma să se calmeze. Într-un final mâţa a revenit la sentimente mai blânde, iar proprietarii au reuşit să intre în casă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite