Culturistul care a vrut să semne cu Incredibilul Hulk: şi-a făcut muşchii beton cu ulei şi cu hormoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romario Dos Santos Alves, un culturist brazilian în vârstă de 25 de ani, şi-a pus viaţa în pericol după ce şi-a „umflat” bicepşii cu ajutorul injecţiilor cu ulei sintetic pentru a arăta ca Incredibilul Hulk (n.r. personaj de benzi desenate).

Bărbatul aproape şi-a pierdut braţele după ce a apelat la synthol, o sustanţă uleioasă controversată pe care corpul o metabolizează cu dificultate şi care se acumulează în muşchi, mărindu-i. Alves a povestit, potrivit „Daily Mirror”, cum folosirea substanţei l-a adus în pragul nebuniei, devenind dependent încă de la prima folosire. 

„Doctorii mi-au spus că trebuie să îmi amputeze ambele braţe, care erau ca din piatră”, îşi aminteşte bărbatul, care a descoperit substanţa prin intermediul unor prieteni culturişti, fiind impresionat de braţele lor puternice. 

„Mi-am injectat uleiul, m-au impresionat rezultatele şi mi-am pierdut controlul. După ce muşchii mi s-au pietrificat şi nu am mai putut injecta cu ace obişnuite, am folosit ace care se folosesc de obicei pentru injecţiile făcute taurilor”, mai spune Alves. 

Transformarea şocantă a unui tânăr care a vrut să semene cu Hulk. Cum arată după ce s-a injectat cu Synthol

Brazilianul a înfruntat chiar şi depresia din cauza dependenţei sale de synthol, încercând să se sinucidă. Acesta s-a hotărât să renunţe la injecţiile cu ulei sintetic abia după ce soţia sa l-a ameninţat că îl părăseşte. „După ce am fost internat am decis că este timpul să mă opresc. Am avut de ales între amputarea braţelor şi înlăturarea muşchilor injectaţi, aşa că am ales a doua variantă. Încă simt nevoia să folosesc synthol, însă mi-am jurat că nu voi mai face asta niciodată”, a mai declarat Alves. 

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite