Contrabandist împuşcat de poliţişti pe Tisa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au somat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, două persoane „care transportau mai multe colete voluminoase“, în apropierea frontierei cu Ucraina, pe malul Tisei.

La auzul focurilor de armă, cei doi au abandonat coletele şi au fugit în direcţii diferite. Poliţiştii au continuat să-i someze, apoi au tras către ei şi l-au rănit pe unul dintre contrabandişti, pe care au reuşit să-l şi prindă. Celălalt a sărit în apa râului Tisa, făcându-se nevăzut. Bărbatul s-a dovedit a fi cetăţeanul ucrainean Olexi I., în vârstă de 21 de ani.

Poliţiştii de frontieră au găsit pe malul Tisei o barcă pneumatică pe care cei doi au folosit-o pentru a traversa râul din Ucraina în România, precum şi trei cutii ambalate în folie neagră, în care se aflau 1.500 pachete de ţigări marca Viceroy.

Bărbatul rănit va fi cercetat pentru contrabandă şi pentru trecere ilegală a frontierei de stat, iar ţigările au fost confiscate. Poliţiştii români au sesizat totodată şi omologii ucraineni, cerându-le ajutorul la identificarea celui de-al doilea suspect, care a reuşit să scape.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite