Cel mai înalt câine din lume are 2 metri, 76 de kilograme şi se teme şi de propria umbră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un dulău din rasa Dog German, din Ţara Galilor, ar putea să intre în Cartea Recordurilor ca cel mai înalt câine din lume.

Patrupedul pe nume Major măsoară 1,24 metri înălţime când stă pe cele patru picioare, dar atinge 2 metri dacă se ridică pe picioarele din spate, şi cântăreşte 76 de kilograme. Acesta are toate şansele să-şi învingă rivalii la titlu, alţi doi câini din rasa dog german, unul din SUA şi celălalalt din Essex, Anglia.

Stăpânii lui Major, Brian şi Julie Williams, au povestit pentru publicaţia britanică „Daily Mail” că prietenul lor necuvântător moţăie aproape 22 de ore pe zi pe o saltea de pat dublă şi are o dietă specială, bazată pe orez şi carne de pui. Chiar dacă are o înfăţişare fioroasă, dulăul este un mieluşel care se teme şi de umbra lui şi iubeşte la nebunie copiii.

Familia Williams aşteaptă să primească zilele aceste confirmarea oficială din partea reprezentanţilor Guinness World Records a faptului că Major este „cel mai înalt câine din lume”, după ce vor fi evaluaţi şi ceilalţi doi pretendenţi la titlu.

Societate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri