ANPC încurajează turiştii de pe litoral să semnaleze orice neregulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
News.ro
News.ro

Echipele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor se află în perioada aceasta pe litoral pentru a se asigura că sănătatea oamenilor nu este pusă în pericol.

Reprezentanţii instituţiei încurajează oamenii să semnaleze orice neregulă, pentru ca vacanţa tuturor să fie în siguranţă.

„Comandamentul de pe litoral este activ în fiecare an şi îşi propune să fie un model de succes pentru a veni în sprijinul consumatorilor. Intensificarea prezenţei echipelor ANPC pe litoral reprezintă dorinţa preşedintelui ANPC, domnul Claudiu Dolot, de a aduce instituţia mai aproape de consumatori şi de a fi şi mai prezenţi acolo unde este cazul, dar mai ales acolo unde sunt cetăţenii”, mai spun oficialii ANPC, conform Agerpres.

Aceştia avertizează că perioadele de concedii se pot transforma imediat în momente mai puţin plăcute dacă nu sunt respectate o serie de reguli cunoscute de operatorii economici.

„Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor îşi doreşte să fie un partener în sfera de consiliere pentru operatorii economici, dar recurge la toate mijloacele legale atunci când se demonstrează că nu sunt respectaţi consumatorii”, se mai spune în comunicat. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite