Ajută un coleg! Citeşte povestea dramatică a lui Alin Lupu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Lupu a fost diagnosticat cu o tumoră extrem de agresivă
Alin Lupu a fost diagnosticat cu o tumoră extrem de agresivă

Poate de multe ori te-ai întrebat câţi dintre prietenii sau cunoscuţii tăi ţi-ar sări în ajutor dacă ai avea nevoie, câţi ar investi resursele proprii ca ţie să îţi fie bine, câţi te-ar pune pe tine înaintea propriei persoane. Sunt cuvinte mari şi cu toţii sperăm să nu fim puşi la încercări care să ne facă să le repetăm iar şi iar în minte.

Unii reuşim să ajungem la final cu bine, pentru alţii, însă, inevitabilul se produce, iar atunci avem de trecut un „hop”. De un astfel de „hop” se loveşte acum şi Alin.

Cine este Alin Lupu? Este un tânăr de 24 de ani din Râmnicu Vâlcea, fost preşedinte, coordonator de proiecte, coordonator de HR şi membru activ timp de patru ani în Organizaţia Colegiului Studenţesc din Electronică (OCSE). Mentor şi om de bază în organizaţie, Alin a pus suflet în tot ceea ce a făcut ca voluntar, a crescut ca om în acest mediu care formează tineri de succes şi i-a ajutat şi pe alţii să se dezvolte la fel de frumos.

Acum, Alin trece printr-o grea încercare . A fost diagnosticat cu o formă de tumoră extrem de agresivă şi nocivă,  tumoră cu celule gigant şi are urgent nevoie de o intervenţie chirugicală care nu se poate nu se poate realiza în ţară! Alin este programat la operaţie pe data de 26 decembrie, la Viena. Pentru această intervenţie chirugicală este nevoie de suma de 41.000 de euro, sumă de bani de care familia lui Alin nu dispune.

În viaţă, se spune că orice dai ţi se va întoarce înzecit. Haideţi să strângem rândurile şi să arătăm că acest lucru este valabil şi pentru Alin. Noi toţi, colegii voluntari din ţară, suntem datori să oferim cel puţin cât a dat Alin pentru mediul ONG. 

Oricine este binevenit să sprijine campania noastră, fie donând o sumă bani, fie ducând mesajul mai departe:

RO17BRDE441SV25930314410 pentru Lei
RO17BRDE410SV77991314100 pentru Euro

Titular cont: Lupu Constantin Alin

Dacă vrei să aflii mai multe detalii despre evoluţia bolii, despre campania noastră, sau vrei să adresezi o întrebare, poţi accesa: http://ocse.ro/ , http://www.anosr.ro/alin_are_nevoie_de_ajutorul_nostru/ .

Contact: Ilie Elena (familie)

e-mail: Georgyana862003@yahoo.com, telefon:0767491441

Vă mulţumim!

Noi am contat de atâtea ori pe ajutorul lui Alin. Acum şi el contează pe ajutorul nostru!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite