Ai mâinile şi picioarele reci? Iată ce te ajută!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoane de toate vârstele suferă de circulaţie deficitară a sângelui, problemă care se manifestă în special la extremităţi. În cazul în care faci şi tu parte din această categorie, iată ce remedii naturale te ajută!

În cele mai multe cazuri, circulaţia deficitară apare ca urmare a slăbirii vaselor de sânge. Asta nu înseamnă că ai probleme grave de sănătate, dar cu siguranţă este un semn că trebuie să schimbi ceva în stilul tău de viaţă.

Usturoi

Se numără printre legumele cu o listă nesfârşită de beneficii pentru sănătate. Acesta îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, reduce tensiunea arterială şi previne acumularea de trombocite din sânge. Un studiu publicat în „Jurnalul de Nutriţie“ în 2006 arată că usturoiul este extrem de benefic pentru sănătatea cardiovasculară. Mai mult decât atât, usturoiul previne acumularea plăcii în artere reducând astfel riscul de ateroscleroză.

Apă

Aportul adecvat de apă este esenţial pentru ca organismul să funcţioneze aşa cum trebuie. Ea hidratează întregul organism, stimulează digestia şi îmbunătăţeşte aprovizionarea de susbtanţe nutritive la celule. Potrivit nutriţioniştilor, un adult ar trebui să bea între 1,5 şi 2 litri de apă pe zi.

Află pe clickpentrufemei.ro cum să combaţi circulaţia deficitară a sângelui într-un mod natural.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite