FOTO Motanul Lentilă, prea amuzant pentru a fi ignorat. O nouă pisică-vedetă pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motanul Lentilă - o vedetă pe reţelele socială FOTO Facebook/Motanul Lentilă
Motanul Lentilă - o vedetă pe reţelele socială FOTO Facebook/Motanul Lentilă

Acum mai bine de un an scriam despre Spangles, motanul cu strabism care a cucerit internetul. Motanul Lentilă, o felină din România, cucereşte acum internetul cu ochii săi albaştri, dar nu tocmai drepţi.

Descrierea paginii cu 1.500 de Like-uri este "cineva mi-a spus că sunt cel mai frumos motan urât. Uneori vorbesc despre mine la persoana a treia. Aşa mă simt important. Bine, nu că n-aş fi". Pe lângă numeroasele pagini cu pisici şi câini făcute de români, Motanul Lentilă se diferenţiază prin aspectul său. Pisica are blana alb-crem şi ochii albaştri sunt afectaţi de strabism. Pe cât ne pare rău pentru el, pe atât spunem că este unul dintre cele mai amuzante animale de pe reţelele sociale.

Motanul Lentilă le aparţine Ralucăi Tămaş şi lui Alex Dascălu şi are un an şi patru luni. Ei l-au luat în august 2013, atunci când au şi deschis pagina Motanul Lentilă. Pentru că voiau să-i facă poze şi să le posteze pe Facebook, s-au gândit să nu-şi enerveze prietenii care nu sunt amatori de pisici, aşa că o pagină specială pentru felină a fost o alegere normală.

Motanul Lentilă este o pisică Ragdoll şi devine din ce în ce mai popular pe Facebook. E finalul supremaţiei lui Spangles?

Puteţi vedea mai multe poze cu Motanul Lentilă în galeria foto.

Profilul de Facebook poate fi accesat la acest link.

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite