Vânzarea maşinilor lui Gheorghe Dincă, anulată de instanţă. Mijloacele de probă, cât pe ce să fie scoase la licitaţie de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina lui Gheorghe Dincă folosită de criminal pentru a le răpi pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu Imagine: ANABI
Maşina lui Gheorghe Dincă folosită de criminal pentru a le răpi pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu Imagine: ANABI

Tribunalul Olt a admis, miercuri, contestaţia referitoare la vânzarea autoturismului lui Gheorghe Dincă, dispunând ca maşina marca Renault, care ar fi fost folosită la răpirea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, să nu fie valorificată. Decizia este definitivă.

Autoturismul Renault Megane de culoare gri al lui Gheorghe Dincă, pe care criminalul l-a folosit atunci când le-a răpit pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, a fost scos la vânzare de stat pentru suma de 1.033 de lei. De asemenea, Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) a scos la vânzare şi o furgonetă care i-a aparţinut tot lui Gheorghe Dincă.

Familia Luizei Melencu contestă la Tribunalul Olt vânzarea, spunând că maşinile fac parte din mijloacele de probă.

La cât au fost evaluate autovehiculele

Potrivit anunţurilor de licitaţie postate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI), sunt scoase la vânzare un autoturism nefuncţional, evaluat la 1.033 lei, şi o furgonetă nefuncţională, evaluată la 5.017 lei, ambele având interiorul demontat şi deteriorat, iar locul de predare este oraşul Drăgăneşti-Olt.

Autoturismul este un Renault Megane din 2006, de culoare gri, având un rulaj de 252.481 de kilometri, iar licitaţia se desfăşoară în perioada 22 - 24 iulie.

O furgonetă albă Fiat Ducato, cu rulaj de peste 250.000 de kilometri, care ar fi aparţinut tot lui Gheorghe Dincă, este de asemenea scoasă la vânzare, iar licitaţia ar urma să se desfăşoare în perioada 7-9 iulie.

Familia Luizei Melencu a contestat la Tribunalul Olt vânzarea a două autovehicule aparţinând lui Gheorghe Dincă.

Contestaţia a fost înregistrată la Tribunalul Olt pe 17 iunie şi s-a judecat maţi, în prezenţa inculpatului Gheorghe Dincă şi a familiei Luizei Melencu.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite