UPDATE: Fostul deputat Nati Meir a ajuns din nou după gratii pentru înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nati Meir este acuzat că a condus o grupare care a înşelat mai multe persoane
Nati Meir este acuzat că a condus o grupare care a înşelat mai multe persoane

Fostul deputat Nati Meir a fost arestat preventiv, joi, de Judecătoria Sectorului 1, în dosarul în care este acuzat că a înşelat mai multe persoane cu locuri de muncă în Israel. Instanţa a luat în discuţie miercuri seară propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Nati Meir, dispunând, joi, ca pe numele acestuia să fie emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Poliţiştii bucureşteni au descins miercuri dimineaţă la domiciliile membrilor unei grupări conduse de Nati Meir, care ar fi înşelat mai multe persoane cu locuri de muncă în Israel.

Potrivit anchetatorilor, fostul deputat Nati Meir se întâlnea personal cu victimele grupării, cărora le promitea că, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 400 şi 800 de euro, le facilitează contracte de muncă în Israel, la Tel Aviv, în domeniul construcţiilor.

Potrivit anchetatorilor, victimele erau racolate prin intermediul unor anunţuri postate pe internet.

Astfel, părţile vătămate sunau la numerele de contact postate în respectivele anunţuri şi ajungeau astfel la membrii grupării, printre care şi Nati Meir.

Potrivit aceloraşi surse, în momentul descinderilor din această dimineaţă, una dintre părţile vătămate chiar aştepta în faţa sediului societăţii comerciale, explicându-le poliţiştilor că s-a prezentat la acea adresă pentru a pleca spre Israel.

Poliţiştii au percheziţionat domiciliul lui Nati Meir şi sediul societăţii care se presupune că trebuia să trimită oamenii în Israel.

În acest caz, la Secţia 1 din Capitală, au fost înregistrate 13 plângeri penale. Anchetatorii le-au solicitat şi celorlalte secţii să furnizeze informaţii, în cazul în care deţin plângeri similare.

Gruparea condusă de Nati Meir este în atenţia poliţiei de mai bine de trei luni.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite