Un avion Air France pe ruta Paris-Erevan a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă. Ce s-a întâmplat cu unul dintre pasageri

0
0
Foto Air France
Foto Air France

Un avion Air France care făcea o cursă Paris – Erevan a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă, joi seară, după ce un pasager a acuzat dureri toracice. El a fost preluat iniţial de Serviciul de Ambulanţă al aeroportului, iar apoi au fost solicitate şi cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu, a afirmat că un echipaj a fost solicitat la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, după ce unui pasager aflat într-o cursă aeriană i s-a făcut rău. 

Pacientul, în vârstă de 68 de ani, a acuzat dureri toracice în timpul zborului şi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al aeroportului.

Acest serviciu a solicitat apoi un echipaj de la SABIF, iar cadrele medicale au ajuns la faţa locului pentru evaluarea stării de sănătate a bărbatului respectiv.

La ora transmiterii acestei ştiri pacientul este evaluat, iar medicii vor decide dacă este necesar transportul la spital.  

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite