Tânărul chirurg Radu Mirică s-a sinucis. Mesajul trimis soției înainte de gestul fatal

0
Publicat:

Un medic s-a sinucis, joi, aruncându-se de pe un bloc din Pantelimon, în zona Mega Mall. Totul s-ar fi întâmplat, în jurul orei 10:15, iar Poliția Capitalei și Ambulanța au fost anunțate imediat de trecători prin intermediul Serviciului 112.

Medicul Radu Chirică ar fi intrat în depresie în urma certurilor cu soția FOTO Facebook
Medicul Radu Chirică ar fi intrat în depresie în urma certurilor cu soția FOTO Facebook

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul Secției 9, dar în pofida eforturilor personalului medical, ceva mai târziu a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani, care conform unor surse din poliție ar fi medic chirurg, căsători cu doi copii.

Ar fi vorba de Radu Mirică care conform gandul.ro era unul dintre cei mai apreciați chirurgi ai Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din București. Aceeși sursă mai precizează că Radu Mirică ar fi decis să-și pună capăt zilelor după ce ar fi avut unele certuri mai dure cu soția. Cu numai câteva secunde înainte să se arunce în gol, acesta i-ar fi trimis soției un mesaj, în care a încercat să-i explice de ce consideră că sinuciderea este cea mai bună soluție. Bărbatul ar fi avut remușcări după ce și-a înșelat soția, iar certurile nu mai conteneau.

Doctorul Radu Mirică avea experiență în tratamentul patologiei ginecologice oncologice, în special a cancerului mamar și competențe în chirurgie laparoscopică ginecologică. Era Vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite