Se ştie: mai mare e mai bine! Adevărul revine la formatul mare. De luni, la chioşcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
adevarul print

Ştirea ai văzut-o la tv sau ai auzit-o la radio. Ca să ştii de ce şi cum de s-a ajuns aici, ziarul Adevărul te aşteaptă la chioşcurile de difuzare a presei începând de luni, în vechiul format, mare, care ne permite să vă explicăm dedesubturile tuturor evenimentelor importante.

Analize, reportaje, anchete, opinii şi informaţii în exclusivitate. Sunt ceea ce le promitem cititorilor şi motivul pentru care am decis să ne întoarcem la forma iniţială în care a fost gândit şi oferit ziarul.

O întoarcere în timp care este, de fapt, o adaptare la vremurile actuale, când informaţia brută ajunge la cititori prin mijloace moderne, cum sunt televiziunea, radioul şi internetul. Noul format ne va permite să completăm tocmai ceea ce lipseşte din acest mozaic informaţional, respectiv explicaţiile detaliate şi o analiză completă a efectelor.

Noul format ne va permite, totodată, să oferim mai multe dintre opiniile echipei de editorialişti ai ziarului. În plus, Adevărul va continua să vă aducă reportaje exclusive şi poveşti interesante.

Pentru toate acestea, Adevărul se face din nou mare! De luni, 4 septembrie!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite