Românii din diaspora, solidari cu Răzvan Ştefănescu. Alte maşini cu număr personalizat vor ajunge în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Venim acasa,dragă Românie!“, este mesajul pe Facebook al unei familii stabilite în Belgia
„Venim acasa,dragă Românie!“, este mesajul pe Facebook al unei familii stabilite în Belgia

Exemplul lui Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu număr anti-PSD, este urmat şi de alţi români stabiliţi în străinătate, care se pregătesc să vină acasă pentru a participa la mitingul diasporei, din 10 august.

Şi alţi români din diaspora se pregătesc să protesteze în mod similar. „Venim acasa,dragă Românie!“, este mesajul pe Facebook al unei familii stabilite în Belgia, însoţit de o fotografie cu un autoturism, al cărui număr de înmatriculare, de asemenea personalizat, era „JOS PSD“. 

Proprietarul autoturismului Audi cu numărul mu*e PSD a rămas fără permis de conducere, dar şi fără plăcuţele de înmatriculare. Răzvan Ştefănescu a fost dus la Brigada Rutieră Bucureşti pentru a i se întocmi dosar penal. Ambasada Suediei a reacţionat să a transmis că potrivit Agenţiei de Transport Suedeze, plăcuţele de înmatriculare personalizate sunt valabile pentru transportul în afara graniţelor Suediei.

Ambasada Suediei la Bucureşti a reacţionat printr-un mesaj pe Facebook după ce şoferul român cu plăcuţe personalizate anti-PSD s-a ales cu dosar penal. 

„După ce am luat legătura, în această dimineaţă, cu autoritatea responsabilă - Agenţia Suedeză de Transport, am vrea să precizăm următoarele:

- Potrivit Agenţiei de Transport Suedeze, plăcuţele de înmatriculare personalizate sunt valabile pentru transportul în afara graniţelor Suediei; 

- Proprietarii plăcuţelor de înmatriculare personalizate ar trebui să ia cu ei şi numerele originale, pentru a le putea schimba în cazul în care ţara unde călătoresc nu acceptă plăcuţele personalizate; 

- Fiecare ţară decide ce tip de vehicule pot circula pe teriorul respectivei ţări. Autorităţile suedeze nu pot influenţa ce vehicule sunt lăsate să circule pe drumurile unei ţări”, se arată pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei la Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite