Reacţia sindicaliştilor MAI despre proteste. Christian Ciocan: Trebuie să se facă lumină în privinţa conferinţei de presă organizată de Jandarmerie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Christian Ciocan
Christian Ciocan

Purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România, comisarul şef Christian Ciocan, a declarat că organizaţia pe care o reprezintă îşi oferă sprijinul ministrului de Interne Carmen Dan în gestionarea crizei mediatice declanşate de incidentele violente de la protestul din Piaţa Victoriei.

”Oferim ajutorul nostru ministrului de Interne Carmen Dan pe zona de comunicare”, a declarat purtătorul de cuvânt al sindicatelor din Poliţie. 

Christian Ciocan a spus că trebuie să se facă lumină în privinţa conferinţei de presă organizată de Jandarmerie după violenţele înregistrate la mitingul diasporei, din Piaţa Victoriei. Ciocan a spus că în astfel de situaţii, trebuie organizată o celulă de criză. Iar purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei nu face decât să transmită un punct de vedere care s-a stablit în cadrul acestei celule de criză.

„La acest moment, procurorul de caz este singurul care instrumentează ceea ce s-a întâmplat în Piaţa Victoriei pe data de 10 august. Deciziile se iau în conformitate cu legea, dar nu neapărat de ministrul Afacerilor Interne (...) Apreciz activitatea ministrului Carmen Dan. Este unul dintre cei mai buni miniştri de Interne pe care România i-a avut”, a mai precizat Christian Ciocan.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite