VIDEO Jandarmii s-au apucat de cântat în Piaţa Victoriei, fix în centru, de Ziua Limbii Române. Spectatori n-au prea avut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmeria Română pare a fi trecut de la manipularea bastoanelor, tunurilor de apă şi a gazelor lacrimogene la  mânuirea instrumentelor muzicale. Este vorba de concertul susţinut, vineri, în Piaţa Victoriei, cu ocazia Zilei Limbii Române, de Fanfara Jandarmeriei, pe o căldură tipică de august. Spectatori nu au prea fost.

“Vă daţi seama că am plătit cu toţii un eveniment pe care Kafka nici măcar nu ar fi putut să şi-l imagineze. Într-o vineri, la ora 13:00 în bătaia soarelui, într-o piaţă goală, fără niciun spectator. Cu Fanfara Jandarmeriei, adică fix acea instituţie ai cărei şefi au comandat gazarea protestatarilor. Tot în Piaţa Victoriei” arată USR Bucureşti intr-o postare pe Facebook.

Reamintim că numărul plângerilor depuse în dosarul violenţelor din 10 august din Piaţa Victoriei a ajuns la 763, a anunţat Parchetul General.

„În urma activităţilor desfăşurate până astăzi, 30 august 2018, în cauza aflată pe rolul Secţiei parchetelor militare având ca obiect cercetarea incidentelor violente petrecute cu ocazia manifestaţiei din Piaţa Victoriei din Bucureşti, numărul plângerilor penale înregistrate a ajuns la 763", transmite Parchetul General.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite