Principalul suspect în cazul crimei de duminică de la staţia de metrou Eroii Revoluţiei a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor FOTO Arhivă Adevărul
Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor FOTO Arhivă Adevărul

Un bărbat de 50 de ani, Ovidiu Radu Picoş, este principalul suspectat în dosarul în care autorităţile investighează crima comisă, duminică dimineaţă, la staţia de metrou Eroii Revoluţiei, când un bărbat de 52 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Victima acestuia a murit la spital din cauza rănilor suferite.

Decizia prin care Ovidiu Radu Picoş a fost arestat preventiv a fost luată luni dimineaţă de magistraţii Tribunalului Bucureşti, însă aceasta nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel.

Picoş, în vârstă de 50 de ani, a fost pus sub urmărire penală, de procurorii Parchetului Capitalei pentru omor. Acesta este suspectat că, duminică dimineaţă, în jurul orei 6.40, în timp ce se afla pe scările de acces în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, l-a înjunghiat pe bărbatul în vârstă de 52 de ani pe care îl cunoştea. Cei doi ar fi avut un conflict spontan.

Mai exact, victima era paznic în Parcul Carol şi se pare că s-a certat duminică noaptea cu atacatorul său. L-a dat afara din parc, iar acesta s-a intors dimineaţă înarmat, l-a pândit la iesirea din tură şi l-a înjunghiat de mai multe ori în torace. După atac, agresorul a încercat să fugă, dar a fost prins de câţiva agenţi de pază de la metrou.

Victima a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală în stare foarte gravă, mai exact în stop cardio-respirator. Ulterior, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, însă, cu toate eforturile medicilor a decedat. 

Medicii au precizat că bărbatul a avut leziuni foarte grave la mai multe organe, fiindu-i secţionate colonul şi duodenul.

 

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Bărbatul înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit la staţia de metrou Eroii Revoluţiei a murit

Bărbatul în vârstă de 50 de ani care a fost înjunghiat, duminică dimineaţă, la staţia de metrou „Eroii Revoluţiei“, a murit, au declarat reprezentanţii Spitalului Bagdasar Arseni, unitate medicală la care a fost transportat acesta. Potrivit primelor cercetări, victima ar fi fost înjunghiată în urma unui conflict spontan. Agresorul a fost prins. Acesta urmează să fie audiat de ofiţerii Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite