Poliţiştii din Sadova, lăsaţi pe jos de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţii de poliţie din comuna doljeană Sadova sunt nevoiţi să meargă la intervenţii pe jos sau, în cel mai bun caz, cu autoturismul personal al unuia dintre ei, după ce numerele de înmatriculare ale maşinii de serviciu au fost furate.

„Era parcată în faţa sediului. Marţi dimineaţă, când au venit colegii mei la muncă, n-au mai găsit numerele. Hoţii nici n-au lăsat amprente, însă avem un cerc de suspecţi. Cel mai probabil, făptaşii au stat la pândă până a plecat toată lumea din sediul poliţiei, după care au acţionat", a spus Marius Păunică, şeful de post din Sadova.

Cercul de suspecţi nu pare să fie însă atât de clar conturat pe cât susţin oamenii legii, care au ieşit pe teren, în căutarea hoţilor. Ei încearcă acum să afle de la localnici dacă au sesizat vreo prezenţă suspectă în apropierea postului de poliţie când a avut loc furtul.

„Eu cred că hoţii au vrut să-i testeze. Cei care le-au furat numerele pun pariu că sunt de aici, din zonă. Altfel, cine putea să facă aşa ceva? Până la urmă, nici n-au la ce să le folosească. Pur şi simplu le-au furat ca să râdă de poliţişti", a spus Gabriel Magiun, de 20 de ani.

Loganul lăsat fără numere de înmatriculare rămâne, între timp, parcat în curtea postului de poliţie. În cazul în care hoţii nu vor fi prinşi, autoturismul va fi înmatriculat provizoriu, după care va fi cerut un alt set de numere de la Ministerul Administraţiei şi Internelor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite