Penitenciarul Jilava a fost pus fără bani la dispoziţia lui Van Damme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Hotnews
Foto: Hotnews

Administraţia Naţională a Penitenciarelor nu a încasat niciun ban de la producătorii peliculei „Six Bullets", atunci când s-au realizat filmările actorului Jean Claude Van Damme la Fortul 13 al Penitenciarului Jilava.

Directorul general al ANP, chestorul Ioan Băla, a precizat pentru adevarul.ro că aceste filmări au avut loc în baza unei convenţii prin care casa producătoare se obliga să respecte, în perioada filmărilor, măsurile de siguranţă impuse de administraţia locului de deţinere şi să aducă mulţumiri publice Pentenciarului Jilava prin genericul de final al filmului.
Lungmetrajul „Six Bullets" prezintă povestea unui fost mercenar cunoscut pentru faptul că găseşte copii dispăruţi. Mercenarul este angajat de un maestru al artelor marţiale pentru a o găsi pe fiica acestuia.

Şeful Penitenciarelor: „Susţinem orice formă de artă"

„ANP manifestă o preocupare permanentă pentru susţinerea oricăror forme de artă, iar de-alungul timpului a spijinit cu titlu gratuit, prin punerea la dispoziţie a unor spaţii în vederea realizării unor pelicule", mai suţine Ioan Băla.

„Eu când vreau să fluier, fluier", 4.000 de euro

Singurul contract semnat de un penitenciar cu o casă de producţie cinematografică, , în ultimii cinci ani, este cel privind filmările la pelicula „Eu când vreu să fluier, fluier". Contractul de prestări servicii dintre Penitenciarul Poarta Albă şi SC Strada Film SRL şi s-a derulat în perioada 6 aprilie 2009- 15 mai 2009, cu participarea a 14 persoane private de libertate.Contractul negociat cu SC Strada Film SRL a fost în sumă totală de 18.368 de lei, aproximatiov 4.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite