PDL a câştigat bătălia pentru Consiliul Judeţean Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lupta strânsă pentru CJ Timiş s-a dat între candidatul PDL, Constantin Ostaficiuc, şi cel al PSD, Ilie Sârbu. Diferenţa între cei doi este de aproximativ nouă procente, primul în

Lupta strânsă pentru CJ Timiş s-a dat între candidatul PDL, Constantin Ostaficiuc, şi cel al PSD, Ilie Sârbu. Diferenţa între cei doi este de aproximativ nouă procente, primul în opţiunile timişenilor fiind Constantin Ostaficiuc, care intră acum în cel de-al doilea mandat.

Candidatul PDL Timiş a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean cu 35,4 la sută, următorul fiind Ilie Sârbu, cu 26,1 la sută. Candidatul Alianţei pentru Timiş (PNL-PNŢCD-Forumul Democrat German), Viorel Coifan a obţinut 20,7 la sută.

Candidatul PSD, Ilie Sârbu, care în sondajele de acum o săptămână avea cu două procente mai puţin decât contracandidatul său a declarat: "aşteptăm să vedem rezultatele finale întrucât exitt-polurile s-au făcut în comune în care noi stăm foarte prost, cred că diferenţa e foarte mică.

Oricum este o performanţă având în vedere că Timişul este un judeţ tradiţional de dreapta. Suntem dispuşi spre negocieri cu oricine, în funcţie de ceea ce ni se va oferi", a menţionat Ilie Sârbu.

Preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, a spus că pentru el miza a fost foarte mare pentru că dacă nu ar fi câştigat, ar fi rămas un simplu membru de partid. "Prin acest rezultat cred că timişenii vor normalitate. Pentru mine miza a fost mare, nu mă regăseam pe lista de consilieri. Dacă pierdeam rămâneam membru de partid, dar deveneam o persoană privată", a spus Ostaficiuc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite