Paul Olteanu: „Cred în România pentru că văd potențial în oamenii ei“ VIDEO

0
0

Sunt Paul Olteanu, fondatorul Mind Architect, și #CredînRomânia de mai bine de 34 de ani pentru că este un loc care mi-a dovedit că e disponibil la auto-actualizare. Noi am început Mind Architect la 1 noiembrie 2019 și în câteva săptămâni a devenit cel mai ascultat podcast din România. Deci un material media despre cunoaștere de sine, despre dezvoltare personală, despre emoții, despre calitatea relațiilor dintre noi a devenit cel mai de interes produs media pentru ascultătorii Spotify și iTunes în România și, dincolo de satisfacția personală, lucru asta îmi dă speranța că această țară este pregatită să se actualizeze. Așa că #CredînRomânia pentru că văd potențial în oamenii ei. La mulți ani și mult succes în a face lucruri mai mult împreună și mai puțin separat! 

Tu de ce crezi în România? Postează și tu pe social media un motiv concret pentru care Crezi în România. Adaugă #CredînRomânia și va apărea în „Adevărul”. Provoacă în text 3 prieteni cu @etichetă să facă la fel ❤️🇷🇴.  

Cred în România este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrim. Susține proiectele tinerilor ambițioși, promovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României. Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află. Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.

Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România! Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!

#DestinatiaAnului #1Decembrie

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri