Mircea Bravo: „Cred în România pentru că românii au cel mai tare simț al umorului. Râdem în orice situație!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sunt Mircea Bravo, actor, și #CredînRomânia pentru că românii au cel mai tare simț al umorului. Râdem în orice situație!”

Tu de ce crezi în România? Postează și tu pe social media un motiv concret pentru care Crezi în România. Adaugă #CredînRomânia și va apărea în „Adevărul”. Provoacă în text 3 prieteni cu @etichetă să facă la fel ❤🇷🇴. Campanie realizată în parteneriat cu „Adevărul”.

„Cred în România” este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrim. Susține proiectele tinerilor ambițioși, promovează ideile care schimbă comunități și prezintă poveștile românilor demni sperând să contribuie la întărirea sentimentelor de respect și de apartenență la comunitate, precum și de încredere în sine.

Știrile senzaționale, opiniile negative și zvonurile deseori nejustificate domină spațiul mediatic și discursul public. Românii se critică disproporționat pe sine, sunt neîncrezători în autorități, suspicioși în semeni și pesimiști la adresa României. Totuși, Adevărul este că România se dezvoltă rapid și recuperează decalaje, aflându-se deja în rândurile țărilor prospere, sigure și dinamice. Milioane de români pricepuți și cinstiți își fac treaba cu demnitate acolo unde se află. Povestea lor merită să fie spusă pentru că este povestea României reale.

Ne dorim să facem din români o comunitate care să spună mândră: Cred în România! Alătură-te demersului și spune tuturor de ce Crezi în România!

#DestinatiaAnului #1Decembrie

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite