Patru drumuri naţionale sunt închise luni din cauza condiţiilor meteo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru drumuri naţionale (DN) din Moldova şi din Dobrogea sunt închise, luni dimineaţă, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat în această dimineaţă că circulaţia rutieră este închisă pe patru drumuri naţionale, după cum urmează:

  • DN24C Manoleasa – Rădăuţi (judeţului Botoşani)
  • DN29 Botoşani – Săveni – Manoleasa (judeţul Botoşani)
  • DN29A Dorohoi – Rădăuţi Prut (judeţul Botoşani)
  • DN3 Ostrov – Băneasa (judeţul Botoşani)

Potrivit aceleaşi surse, nu sunt semnalate probleme deosebite referitoare la circulaţia pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

De asemenea, pe mai multe drumuri naţionale sunt instituite restricţii privind masa totală maximă autorizată a autovehiculelor rutiere:

  • DN 7C (Transfăgărăşan) - peste 7,5 tone
  • DN 24D (Bârlad - Cuca - intersecţie cu DN 26) – peste 3,5 tone

Pe autostrăzii A2 Lehliu – Feteşti, pe sensul de circulaţie Constanţa – Bucureşti, se circulă cu viteza de maximum 50 de kilometri pe oră, fiind instituită restricţie în acest sens.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Pe Drumurile Judeţene se circulă în condiţii de iarnă. Lista drumurilor nerecomandate de autorităţi

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în această săptămână va efectua prin unităţile de profil activităţi de deszăpezire şi lărgire a părţii carosabile pe drumurile judeţene în cadrul campaniei 2013-2014.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite