Nunta Robertei Anastase. „Am venit s-o văd pe Udrea, că e mai frumoasă ca mireasa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, s-a căsătorit, în acest week-end, cu Victor Farca. Cununia religioasă şi nunta au avut loc duminică seară la Palatul Ştirbey.

Roberta Anastase s-a căsătorit în weekend cu Victor Farca, un potent om de afaceri din Ploieşti. Trecută vineri de emoţiile stării civile, acolo unde a pronunţat un suav „Da”, fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor a organizat ieri o mare petrecere la Palatul Ştirbey din Buftea. Cifrele spun totul: 400 de invitaţi şi 70 de chelneri. Ieri-seară, în plin cod galben de precipitaţii, limuzinele se strecurau uşor pe aleea strâmtă ce duce la Domeniul Ştirbey. Prin geamurile aburite se vedeau doamne elegante, îmbrăcate în rochii cu paiete, ce îşi verificau coafura în grabă. Dar nunta Robertei Anastase nu a fost un eveniment doar pentru politicieni şi apropiaţi, ci şi pentru oamenii de rând din Buftea.

„VENIM ŞI NOI LA VEDETE“
Deşi ploua cu găleata, un domn trecut de prima tinereţe a venit în viteză, pe scuter, cu un scop precis. „Ştiu că e nunta doamnei Roberta, dar eu am venit să o văd pe Elena Udrea, că e mai frumoasă ca mireasa”, a spus nea Mihai, cum s-a recomandat. N-a apucat să o vadă, pentru că Elena Udrea venise cu câteva minute înainte, într-o rochie roz, singură, fără Dorin Cocoş, de care a divorţat recent. „Când e vreme frumoasă, e plin de lume aici.Venim şi noi la vedete, nu aşa, la orişicine. Păcat că plouă”, adaugă nea Mihai, înainte să plece.

„STAU DE LA AMIAZĂ AICI“
Doamna Geta nu a fost invitată la nuntă, dar a venit special, din Prahova, împreună cu soţul său, ca să o vadă pe Roberta Anastase mireasă. „Stau de la amiază aici şi mă uit la toate maşinile care intră, poate - poate o văd mireasă. O simpatizez foarte tare pe Roberta. Credeam că vine îmbrăcată în rochie de mireasă, aia făcută de Botezatu, şi se opreşte să-i faceţi voi o poză”,  spune femeia. Dar Roberta Anastase era de mult înăuntru, aşteptându-şi invitaţii. Vizibil dezamăgită, doamna Geta a mai avut o singură întrebare pentru jurnalişti: „Dar doamna Udrea a venit? Era singură, că aşa spunea că vine?”. În spatele zidurilor, invitaţii se pregăteau să facă primii paşi de dans.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite